ПІДЖИВЛЕННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГЕРБІЦИДНОГО ЗАХИСТУ РОБОЧОЇ ПОЛОСИ ПО СИСТЕМІ ОБРОБІТКУ STRIP-TILL

25 січень 2021

Інноваційний багатофункціональний агрегат Vulkan, який одночасно проводить підживлення та забезпечує гербіцидний захист робочої полоси по системі обробітку Strip-till.

У зв’язку з тим, що система полосового обробітку відрізняється від класичної, так і система захисту потребує дещо по-іншому проводити гербіцидний обробіток. Впровадивши технологію Strip-till, у нас на полі утворюються 2 умови для термінів проростання бур’янів: чорна і тепла робоча полоса та світле і холодне міжряддя.

Виникає питання: «Обробляти чорну полосу чи чекати світлу полосу?»

За результатами практичного дослідження фахівці заводу разом із фермерами дійшли висновку, що такий агрегат є одним із елементів удосконалення універсальної ґрунтозахисної, волого- та енергозберігаючої технології, який доводить до ідеалу систему живлення, захисту і одночасно проводить зароблення ґрунтового гербіциду ротаційною секцією і не допускає розтріскування ґрунту в робочій полосі.

Під час проведення повторного підживлення вегетуючих рослин, також можливо проводити повторний обробіток гербіцидом світле і холодне міжряддя, в якому на той час вже теж проросли бур’яни.

Перемістивши планку з форсунками на міжряддя, можемо спокійно вносити страховий гербіцид, не звертаючи увагу на фазу розвитку рослин, так як вони у нас захищені робочими органами Vulkan.

На даний момент ця технологія проходить випробування на практиці і постійно буде удосконалюватись на вимогу часу та порад аграріїв, які з нами співпрацюють.