STRIP-TILL - ОДИН ІЗ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ УНІВЕРСАЛЬНОЇ ҐРУНТОЗАХИСНОЇ, ВОЛОГО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧОЇ ТЕХНОЛОГІЇ

4 лютий 2021

Технологія полосового обробітку ґрунту Strip-till — це один із основних елементів універсальної ґрунтозахисної, волого- та енергозберігаючої технології, впровадженої заводом VELES AGRO.

Як нам вже відомо, цей обробіток складається із обробки 30% площі із одночасним внесенням добрив на глибину 15 — 22 см, а також зсуванням поживних решток у міжряддя, що в подальшому дає можливість виконувати всі технічні процеси технології.

Завод VELES AGRO має у виробництві декілька варіантів робочої секції Strip-till, два основних:
швидкісний — до 20 км/год з глибиною обробітку до 15 см із одночасним внесенням добрив методом змішування в обробленній полосі, глибинний — до 12 км/год, але з більш глибоким обробітком ґрунту — 18 ‒ 22 см, за рахунок рихлячого долота із внесенням добрив на глибину обробітку.

Слід зауважити, що агрегати можуть комплектуютися механічними або пневматичними системами внесення сухих добрив, також за бажанням клієнта монтується система внесення рідких добрив.

Технологія стає все актуальнішою на вимогу часу. Завод-виробник із кожним роком підтримує і реалізує тісну співпрацю з аграріями України.