Науково-виробничий семінар «День поля - 2017 на Вінничині» в Ольгополі

6 липень 2017

5 липня 2017 в СТОВ АФ «Ольгопіль» (с.Ольгопіль, Чечельницький район, Вінницька область) відбувся науково-виробничий семінар «День поля — 2017 на Вінничині», в якому взяло участь близько 200 чоловік.
Серед учасників були заступник голови облдержадміністрації Гижко А.П., керівники сільськогосподарських підприємств області, науковці, заступники голів райдержадміністрацій, начальники управлінь, керівники структурних підрозділів з питань агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів обласної і районних державних адміністрацій, керівники та спеціалісти обласних управлінь і служб, представники виготовлювачів сільськогосподарської техніки та обладнання й представники провідних компаній технічно-матеріального забезпечення.
Учасники мали можливість ознайомитися з пропозиціями виробників сільскогосподарської техніки і обладнання та постачальниками товарно-матеріальних ресурсів, оглянути демо-посіви сільскогосподарських культур та подивитися демо-показ техніки VELES AGRO.
Представники компанії проконсультували учасників з питань використання та обслуговування техніки, а також продемонстрували компактну дискову KRONOS 8 на полі.