Нові катки для дискової борони ZEUS і KRONOS для різних типів грунту 360

3 серпня 2017

Нові катки, розроблені спеціально для дискової борони ZEUS HD і KRONOS, агрегатуються при замовленні, за бажанням, на вибір, або як додаткова, змінна консоль, для різних типів ґрунту.

Зубчастий каток — оптимальний для всеосяжного зворотного ущільнення по всій площі захвату. Підходить для важких кам’янистих ґрунтів. Добре зарекомендував себе в роботі на піщаних ґрунтах, оскільки вимагає малого тягового зусилля. Зубчаста структура добре кришить велику фракцію обробленого ґрунту. Зубчастий каток забезпечує рівномірне за глибиною ущільнення з розпушеним верхнім шаром. Даний каток оснащується регульованими змінними чистиками із загартованої, зносостійкої спеціалізованої сталі для роботи на вологих ґрунтах з великою кількістю пожнивних залишків.

Трубчастий каток — найбільш простий і універсальний каток. Великий діаметр в 580 мм забезпечує високу несучу здатність, а оптимальна кількість поперечних трубок сприяють якісному кришінню і формуванню рівномірно ущільненої поверхні.

Кільчасто-шпоровий каток з агресивним профілем великого діаметру 560 мм., який залишає рихлу, стійку до кіркоутворення поверхню грунту. Добре зарекомендував себе на важких сухих ґрунтах. Каток розпушує великі фракції, створюючи одночасно смугове ущільнення, що зберігає оптимальну циркуляцію повітря у верхніх шарах грунту. Стійкий на кам’янистих ґрунтах.

Гумово-клиновий каток - оптимальний в більшості випадків застосування вирівнювання поверхні. Ущільнення грунту проводиться смугами. Діаметр катка 580 мм сприяє рівномірному вирівнюванню оброблюваної поверхні і має високу несучу здатність, а велика вага забезпечує якісне коткування і розпушування брил на великих швидкостях. Такий каток формує ущільнені смуги, які сприяють накопиченню вологи і утворенню оптимальної структури грунту. Даний каток оснащується регульованими знімними чистиками із загартованої, зносостійкої спеціалізованої сталі для роботи по вологому грунті з великою кількістю пожнивних залишків.

Сегментний каток — каток з пружинних сегментів, сприяє глибокому ущільнення ґрунту. Завдяки конусному виконанню пружинних вібруючих сегментів каток є самоочисним. Сегменти виконані зі спеціалізованої стали, яка проходить багатоступеневу складну термомеханічну обробку і є змінними. Даний каток оснащується регульованими змінними чистиками із загартованої, зносостійкої спеціалізованої сталі для роботи на вологих ґрунтах з великою кількістю пожнивних залишків.