Компанія «Велес-Агро» взяла участь в міжнародній агропромисловій виставці «EuroAGRO» 2016 м.Львів

23 листопад 2016

Компанія-виробник ґрунтообробної та посівної техніки ТОВ «Велес-Агро ЛТД.» Взяла участь в міжнародній агропромисловій виставці «EuroAGRO» 2016 м.Львів.

На червоній доріжці, учасників виставки, вітали, адміністрація м.Львів, а також представники європейських країн в Україні:

— Голова Львівської обласної державної адміністрації;

— Керівник відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Польщі в Києві;

— Представник Міністерства аграрної політики та продовольства України;

— Представник організаторів «Targi Kielce SA» — Польща;

— Представник організаторів ЗАТ «Гал-ЕКСПО» — Україна;

— Представник ТОВ РСП «Шувар».

Начальник економічного відділу посольства Польщі в Україні — Бартош Мусіаловіч, привітав представників компанії «Велес-Агро» і привітав з перемогою в конкурсі, в номінації «Машини для обробітку грунту» Інтерагро 2016.

У цьому році були представлені, вже всіма улюблена посівна і грунтообробна техніка «Велес-Агро», яка випробувана часом, і користується великою популярністю серед аграріїв: сівалка, глибокорозпушувач, плуг, дискова борона і за традицією стенд запасних частин до сільгосптехніки. Висококваліфіковані фахівці компанії, консультували, і презентували техніку виробництва всім відвідувачам стенду «Велес-Агро».

Великий інтерес, викликав новий ґрунтообробний агрегат «KRONOS-6» Новинка 2016. Представник «Велес-Агро» розповів про його призначення та особливості. Відео.