Участь і срібна нагорода компанії «Велес-Агро» на міжнародній виставці «ІнтерАГРО» 2016. Інтерв’ю заступника директора «Велес-Агро».

14 листопад 2016

Участь в міжнародній сільськогосподарській виставці «ІнтерАгро» 2016, для компанії «Велес-Агро» пройшов дуже успішно і продуктивно. Виставковий стенд компанії, привернув дуже багато зацiкавлених відвідувачів, серед яких екс-представник Верховної Ради України — Олександр Олександрович Мороз. Менеджери і фахівці компанії «Велес-Агро» з радістю і високим професіоналізмом, консультували та відповідали на всі питання, відвідувачів стенду.

В рамках виставки «ІнтерАГРО» традиційно проходив міжнародний технічний конкурс «InterAGRO Innovation Award», метою якого є визначити кращі рішення у виробництві сільськогосподарської техніки та обладнання. На оцінку, в цьому році, було представлено близько 30 інноваційних рішень в сільськогосподарської техніцi та обладнаннi.

2 місце, срібна нагорода, дісталася грунтообробному агрегату виробництва «Велес-Агро» — компактна дискова борона «Кронос-6». Даний агрегат справив фурор серед відвідувачів виставки.

Компанія «Велес-Агро» висловлює свою подяку за нагороду і всім відвідувачам стенду.